» Home » Προϊόντα » Ψηφιακοί Χάρτες & Υπόβαθρα » Πόλεις » Πόλεις (λεπτομέρεια)

Πόλεις

Πληροφορίες
 
Χρήσεις
 
Περιεχόμενα
 
Κάλυψη
 
Διάθεση

Υποστήριξη
 Διόρθωση
 
Δεδομένων

 Ενημέρωση
 
Χάρτη
 Ενημερώσεις
 
Πόλεων

 

ΤΙΤΛΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΚΔΟΣΗ

5.20

 

ΚΛΙΜΑΚΑ

1:5000

 

« Προηγούμενο      Επόμενο »      Επιστροφή^

 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια μοναδική γεωγραφική βάση δεδομένων για το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.Για τη συμπρωτεύουσα, που εξελίσσεται δυναμικά σε διαβαλκανικό οικονομικό και διαμετακομιστικό κέντρο, η χρήση ενός τέτοιου χάρτη είναι ουσιαστική για τη μελέτη της περιοχής.
Εκτός από τα βασικά επίπεδα που περιλαμβάνουν, όπως και στην πρότυπη έκδοση, οδικούς άξονες και τετράγωνα, προσφέρονται αρκετά πρόσθετα στοιχεία για περισσότερο εξειδικευμένες αναλύσεις. Όλα τα στοιχεία είναι κωδικοποιημένα και συνοδεύονται από αναλυτική τεκμηρίωση, γεγονός που επιτρέπει το συσχετισμό τους με άλλες βάσεις δεδομένων.Ένα πολύτιμο εργαλείο λήψης αποφάσεων, ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικής δραστηριότητας.


 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

THS01 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΩΝ

THS02 ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

THS03 ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ - Για κάθε ταχυδρομικό κώδικα, έχει υπολογιστεί ο πραγματικός πληθυσμός εντός των ορίων του (βάσει των στατιστικών στοιχείων της απογραφής του 1991).

THS11 ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ - Για κάθε τετράγωνο, παρέχονται κωδικοί ΕΣΥΕ 2001 και 1991 και τα αντίστοιχα δημογραφικά στοιχεία.

THS22 ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - Για κάθε άξονα παρέχεται η ονομασία του (με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες), καθώς και ο δήμος και ο ταχυδρομικός κώδικας σε κάθε πλευρά του (αριστερά, δεξιά). Επιπλέον, υπάρχει κατάταξη δρόμων βάσει κυκλοφοριακών στοιχείων σε πέντε κύριες κατηγορίες (αυτοκινητόδρομοι, άξονες ταχείας κυκλοφορίας, πρωτεύοντες άξονες, δευτερεύοντες άξονες, λοιπό δίκτυο).

THS23 ΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΟΔΩΝ - Για τον κύριο αστικό ιστό του πολεοδομικού συγκροτήματος της συμπρωτεύουσας διατίθενται οι αριθμήσεις κατά μήκος των αξόνων. Έτσι, ο εντοπισμός διευθύνσεων μπορεί να γίνει με μεγάλη ευκολία και αξιοπιστία, αφού, για κάθε τμήμα δρόμου, είναι διαθέσιμη η αρχή και τέλος των αριθμών των κτιρίων σε κάθε πλευρά των τετραγώνων (λ.χ. στην ΕΓΝΑΤΙΑ από 109 έως 115 στην αριστερή πλευρά του δρόμου και από 132 έως 138 στην δεξιά).

THS24 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ(ως συμπλήρωμα οδικού δικτύου) – Για τον κύριο πολεοδομικό ιστό παρέχονται ενδείξεις μονοδρόμησης και κατάταξη δρόμων βάσει κυκλοφοριακών χαρακτηριστικών (αυτοκινητόδρομοι, ταχείες λεωφόροι, πρωτεύοντες άξονες, δευτερεύοντες άξονες, λοιποί δρόμοι).

THS61 ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - Περιλαμβάνονται: πλατείες, εκκλησίες, νοσοκομεία, πάρκα-πράσινο.


 ΚΑΛΥΨΗ

Περιλαμβάνονται οι παρακάτω δήμοι:

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- Άγιος Παύλος, Αμπελόκηποι,
- Ελευθέριο-Κορδελιό, Ευκαρπία, Εύοσμος,
- Θεσσαλονίκη,
- Καλαμαριά,
- Μενεμένη,
- Νεάπολη,
- Πανόραμα,Πολίχνη, Πυλαία,
- Σταυρούπολη, Συκιές,
- Τριανδρία.

ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Εχεδώρου (Καλοχώρι, Νεα Μαγνησία, Σίνδος)
- Ωραιόκαστρο

ΝΟΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Επανομή
- Θέρμη( Νεα Ραιδεστός, Νέο Ρύσιο, Θέρμη)
- Θερμαϊκός (Νέοι Επιβάτες, Περαία, Αγία Τριάδα)
- Μηχανιώνα (Αγγελοχώρι, Νέα Κερασιά, Νέα Μηχανιώνα)
- Μικρα (Πλαγιάρι, Τρίλοφο, Καρδιά) ΧΡΗΣΕΙΣ

Εφαρμογές γεωγραφικών συστημάτων, γεωδημογραφική ανάλυση, ανάλυση αγοράς, διαχείριση πωλήσεων, διερεύνηση ανταγωνισμού, παρακολούθηση στόλου οχημάτων με GPS, σχεδιασμός μεταφορών, περιφερειακός σχεδιασμός, χωροταξικός σχεδιασμός, οργάνωση δικτύων κοινής ωφέλειας, τηλεπικοινωνίες, χαρτογραφία.


 ΔΙΑΘΕΣΗ

Πολεοδομικό συγκρότημα, Δυτική Θεσσαλονίκη, Νότια Θεσσαλονίκη, Δήμοι.


 

 ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Δείτε τη σελίδα "Ενημερώσεις Πόλεων" στο link που ακολουθεί. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΕΩΝ

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Η GeoData εγγυάται ότι όλα τα ψηφιακά δεδομένα παράγονται και τηρούνται κάτω από ένα Σύστημα Ποιότητας το οποίο έχει πιστοποιηθεί ως συμμορφούμενο με το πρότυπο ISO-9001 από τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ EN ISO-9001 Αρ.02.34.01/502 - IQNet Reg.No.GR.02.34.01/502)

[η Εταιρία] [Τεχνολογίες] [Προϊόντα] [Λύσεις] [Υποστήριξη]
Copyright © 2001-2018 GeoData Α.Ε. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.